Lansare ce carte

Centrul de Cercetare și Comunicare Interculturală va invita pe 24 ianuarie 2017, ora 17:00, la Teatrul Fix din Iasi, Str. Cuza Voda nr. 10 la lansarea de carte „Poesia de las cosas simples/Poezia lucrurilor simple” a lui Mario Castro Navarette.

Autorul este membru al CCCI, un scriitor cosmopolit care marturieste influenta culturala ieseana in toate scrieriile si calatoriile sale in Chile, Suedia sau in alte colturi ale lumii.

“Înainte de toate vreau să-ți spun că a fost o frumoasă plimbare prin locurile pe care poemele tale mi le-au evocat. M-au apropiat de extraordinarul simplității , de misterul existenței, de vocea nedreptății, de mama natură, de urmele lui Neruda. Ce mare este călătoria unui poet prin lume.”

Carmen Maria Sabio Moreno, Spania

“Mario Castro Navarrete aprofundă simplitatea lucrurilor și explorează în cotidian. Dar este mult mai mult decât lucrurile simple ce apare în titlul, deoarece pătrunde în esența omului și pune problema comunicării limbii, din acest motiv poezia sa este civilă, lirică și mundană. Castro este o persoană care a cutreierat lumea, însă sufletul său poetic este chilian…”

Giuseppe Manitta, Italia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.